Quality Hotel Grand

Kristianstad

Kristianstad - En svårslagen mix av upplevelser, kultur och shopping för hela familjen. Detta erbjudande inkluderar hotellövernattning, 2 rätters middag, entré till Grand Nattklubb och frukost.
Kristianstad är på många sätt en unik stad för den kultur och shoppingsugne. På gångavstånd hittar du massor av små unika specialbutiker blandat med de stora kedjorna. Kristianstad är också staden med närhet till mycket annat. Ett stenkast från centrum finner du sevärdheter som Naturum, Teatern, Konsthallen, Konserthuset och Kristianstad Arena.

På Quality Hotel Grand bor ni bekvämt i centrala Kristianstad med närhet till stadens nöjen. Efter en dag fylld med upplevelser är ni välkomna tillbaka till hotellet där en 2 rätters middag väntar i vår a la carte restaurang Grand Bar och Matsal. Tid för middag bekräftas i samband med bokning. Och för den partysugne slutar inte kvällen där, populära Grand Nattklubb ligger i samma byggnad som hotellet och erbjuder tre färgstarka dansgolv under ett och samma tak, här kan ni slå klackarna i taket tre gånger om. (Rekommenderad ålder till Grand Nattklubb 23 år)

Välkomna på en riktigt kul helg!


Boka via telefon

Quality Hotel Grand
Västra Storgatan 15
291 21 Kristianstad

E-post: q.grand.kristianstad@choice.se

Telefonnummer:
044-28 48 XX

Skicka förfrågan

Fyll i nedanstående uppgifter så noggrant som möjligt. Förfrågningen går direkt till hotellets e-post. Har du ej fått svar inom 24 timmar kontakta gärna hotellet igen via telefon.

Datum för ankomst:

åååå-mm-dd
Datum för avresa:

åååå-mm-dd
Antal personer:


Ant dubbelrum:


Ant enkelrum:
Företag:


Kontaktperson: *


Tel / Mobil:


E-mail: *


Bekräfta via:
E-post | Tel
Meddelande:


Säkerhetskod:
Skriv siffran tio i fältet. *

Dina personuppgifter i detta formulär hanteras av hotellet. Dina uppgifter får ej spridas vidare till tredje part utan ditt godkännande och får ej användas i annat syfte än att besvara din förfrågan antingen via telefon eller mail.

Jag godkänner villkoren:

Fält markerade med * är obligatoriska.