Åkerblads Hotell & Gästgiveri

Tällberg

Du känner atmosfären och lugnet bara Du stiger in över tröskeln!

Dansa in Jul och Midsommar, skåla in Nyåret och njut av en härligt avkopplande weekend här hos oss. Våra portar är öppna för Dig året runt och med förmånliga priser satta efter årets alla tidpunkter vill vi välkomna Dig varmt som vår gäst!

På Åkerblads Hotell och Gästgiveri finns totalt 73 ombonade och individuellt inredda gästrum med hög standard och romantisk anda. Inget rum är det andra likt men alla innehåller de utrustning som dusch/bad, WC, telefon, klockradio, trådlös Internetuppkoppling samt LCD-TV. Vissa rum har även balkong, öppenspis eller är prydda av en vacker kakelugn. Och på morgonen vaknar du utvilad efter en natt i en av våra hästens sängar.

I vårt erkända Gästgiveri finns alltid tillfälle för njutning av mat och dryck av högsta kvalité. Passa även på att ta ett härligt dopp i vår pool eller varför inte i Siljans vatten. Ett besök till vårt Skönhetsloft är det även härligt att unna sig.

Välkommen till Åkerblads Hotell & Gästgiveri, ett hotell och gård där samma familj levt och verkat sedan 1400-talet.

Kontakta oss gärna för bokning och mer information om alla våra fina och förmånliga weekendpaket


Boka via telefon

Åkerblads Hotell & Gästgiveri
Sjögattu 2
793 70 Tällberg

E-post: info@akerblads.se

Telefonnummer:
0247-508XX

Skicka förfrågan

Fyll i nedanstående uppgifter så noggrant som möjligt. Förfrågningen går direkt till hotellets e-post. Har du ej fått svar inom 24 timmar kontakta gärna hotellet igen via telefon.

Datum för ankomst:

åååå-mm-dd
Datum för avresa:

åååå-mm-dd
Antal personer:


Ant dubbelrum:


Ant enkelrum:
Företag:


Kontaktperson: *


Tel / Mobil:


E-mail: *


Bekräfta via:
E-post | Tel
Meddelande:


Säkerhetskod:
Skriv siffran tio i fältet. *

Dina personuppgifter i detta formulär hanteras av hotellet. Dina uppgifter får ej spridas vidare till tredje part utan ditt godkännande och får ej användas i annat syfte än att besvara din förfrågan antingen via telefon eller mail.

Jag godkänner villkoren:

Fält markerade med * är obligatoriska.

Se även... Konferenspaket Spapaket