Körunda Golf & Konferenshotell

Ösmo

Smit ifrån city och njut av lugnet på landet och naturen endast 30 minuter från Stockholm, våra weekendpaket låter dig tänka på dig själv en stund.

Helgen står för dörren, det är dags att unna dig själv ett härligt avslut på veckan. Naturen nära Stockholm på Körunda kombineras avkoppling och relax med aktiv miljö för golf, utflykter och aktivt sportande.

Forma din weekendupplevelse
Din weekend hamnar i fokus och du väljer själv hur den formas till en minnesrik upplevelse. Från incheck till utcheck bjuds det på god mat, härliga drinkar och kombinerat med våra spa-ritualer i relaxen eller bastuflotten. Välkommen till en härlig weekend njutning nära Stockholm.

Läs om våra weekendpaket här


Körunda Golf & Konferenshotell

» Våra paket

Klicka på ett paket för att läsa mer om det.

Körunda Golf & Konferenshotell
Körunda 31
148 91 Ösmo

E-post: info@korunda.se

Telefonnummer:
08-520 390 XX

Skicka förfrågan

Fyll i nedanstående uppgifter så noggrant som möjligt. Förfrågningen går direkt till hotellets e-post. Har du ej fått svar inom 24 timmar kontakta gärna hotellet igen via telefon.

Datum för ankomst:

åååå-mm-dd
Datum för avresa:

åååå-mm-dd
Antal personer:


Ant dubbelrum:


Ant enkelrum:
Företag:


Kontaktperson: *


Tel / Mobil:


E-mail: *


Bekräfta via:
E-post | Tel
Meddelande:


Säkerhetskod: *
Skriv siffran 10 i fältet nedan.

Dina personuppgifter i detta formulär hanteras av hotellet. Dina uppgifter får ej spridas vidare till tredje part utan ditt godkännande och får ej användas i annat syfte än att besvara din förfrågan antingen via telefon eller mail.

Jag godkänner villkoren:

Fält markerade med * är obligatoriska.