Fredensborgs Herrgård

Vimmerby

Njut av en äkta herrgårdssemester hos oss på Fredensborgs Herrgård! Närheten till Astrid Lindgrens hembygd gör att Vimmerby är ett populärt resmål året runt. För barnfamiljer är ett besök på Astrid Lindgrens Värld en viktig del av vistelsen.

Från april till oktober kan Ni spela golf på en av de finaste golfbanorna i Småland - Tobo Golfbana. Det är endast 100 meter från frukostbordet till första tee.

Lika nära är det till vår egen bad- och fiskesjö Gissen, som inbjuder till härliga simturer i ett rent och klart vatten. Här finns brygga, sjöbastu och ett eget långgrunt bad för de små. Vår ambition är att Ni skall längta tillbaka till oss!


Fredensborgs Herrgård - Våra paket

Klicka på ett paket för att läsa mer om det.

Fredensborgs Herrgård
Fredenborg 120
598 91 Vimmerby

E-post: info@fredensborg.com

Telefonnummer:
0492-306XX

Skicka förfrågan

Fyll i nedanstående uppgifter så noggrant som möjligt. Förfrågningen går direkt till hotellets e-post. Har du ej fått svar inom 24 timmar kontakta gärna hotellet igen via telefon.

Datum för ankomst:

åååå-mm-dd
Datum för avresa:

åååå-mm-dd
Antal personer:


Ant dubbelrum:


Ant enkelrum:
Företag:


Kontaktperson: *


Tel / Mobil:


E-mail: *


Bekräfta via:
E-post | Tel
Meddelande:


Säkerhetskod:
Skriv siffran tio i fältet. *

Dina personuppgifter i detta formulär hanteras av hotellet. Dina uppgifter får ej spridas vidare till tredje part utan ditt godkännande och får ej användas i annat syfte än att besvara din förfrågan antingen via telefon eller mail.

Jag godkänner villkoren:

Fält markerade med * är obligatoriska.