V Hotel Helsingborg

Helsingborg

Helsingborg med omnejd har så mycket att erbjuda. Golf på en mästerskapsbana, skratt på Fredriksdalsteatern, en dagstur till Köpenhamn, en klassisk tura över sundet och fynda i Helsingör.  Helsingborg är en av Sveriges restaurangtätaste städer med många högt rankade restauranger så varför inte boka in en gastronomisk weekenden. Överraska din käresta med en romantisk helg eller varför inte en riktig nöjesweekend med dina vänner kombinerat med lite spa.

Möjligheterna är många och vi lovar att V Hotell Viking där kommer ni att känna er hemma. Klicka på våra weekendpaket och läs mer om vad ni kan göra i sundets pärla!


Boka via telefon

V Hotel Helsingborg
Fågelsångsgatan 1
252 20 Helsingborg

E-post: info@vhotel.se

Telefonnummer:
042 - 14 44 XX

Skicka förfrågan

Fyll i nedanstående uppgifter så noggrant som möjligt. Förfrågningen går direkt till hotellets e-post. Har du ej fått svar inom 24 timmar kontakta gärna hotellet igen via telefon.

Datum för ankomst:

åååå-mm-dd
Datum för avresa:

åååå-mm-dd
Antal personer:


Ant dubbelrum:


Ant enkelrum:
Företag:


Kontaktperson: *


Tel / Mobil:


E-mail: *


Bekräfta via:
E-post | Tel
Meddelande:


Säkerhetskod:
Skriv siffran tio i fältet. *

Dina personuppgifter i detta formulär hanteras av hotellet. Dina uppgifter får ej spridas vidare till tredje part utan ditt godkännande och får ej användas i annat syfte än att besvara din förfrågan antingen via telefon eller mail.

Jag godkänner villkoren:

Fält markerade med * är obligatoriska.