Tofta Herrgård

Lycke

Romantisk weekend för dig och din kära? Myshelg med vännerna? Golfresa med gänget? Fira en födelsedag med weekend för familjen - barn och barnbarn?

Tofta Herrgård ligger naturskönt beläget på Västkusten – nära havet mellan Marstrand och Kungälv, med den unika skärgården i Bohuslän runt knuten. Med endast en kort resa från storstaden Göteborg är vår herrgård det perfekta valet för dig som söker en paus från vardagen. Vi erbjuder olika weekend och boendepaket året om. Njut av god mat från vårt kök och vacker natur i en lugn och trivsam herrgårdsmiljö.

Herrgården är familjeägd och k-minnesmärkt – vi brinner för att bevara den unika känslan här och för att våra gäster ska känna sig hemma hos oss.
Herrgårdens huvudbyggnad byggdes i början på 1700-talet och rymmer idag restaurangen samt sällskaps- och konferensrum. Gårdens 18 hotellrum med 34 bäddar ligger i nybyggda annexen Smedjan och Mejeriet.
Unna dig några härliga dagar på Tofta Herrgård! Vill du aktivera dig erbjuder vi både golf- och ridpaket, du kan vandra i Tofta naturreservat eller varför inte låna en cykel och utforska Toftahalvön?
Toftahalvön är ett utmärkt utgångsläge för dagsutflykter i Bohuslän. Vår närmsta granne är Marstrand, som bara ligger bara 15 min. bort med bil.”

Varmt välkommen hit till Tofta Herrgård. Vår ambition är att när du åker härifrån är det med lite mer fröjd inom dig än när du kom. Låt oss få skämma bort dig!”


Tofta Herrgård - Våra paket

Klicka på ett paket för att läsa mer om det.

Pris fr 1590 SEK
Lycke

Tofta Herrgård
Tofta 200
442 75 Lycke

E-post: info@toftaherrgard.se

Telefonnummer:
0303 - 22 58 XX

Skicka förfrågan

Fyll i nedanstående uppgifter så noggrant som möjligt. Förfrågningen går direkt till hotellets e-post. Har du ej fått svar inom 24 timmar kontakta gärna hotellet igen via telefon.

Datum för ankomst:

åååå-mm-dd
Datum för avresa:

åååå-mm-dd
Antal personer:


Ant dubbelrum:


Ant enkelrum:
Företag:


Kontaktperson: *


Tel / Mobil:


E-mail: *


Bekräfta via:
E-post | Tel
Meddelande:


Säkerhetskod:
Skriv siffran tio i fältet. *

Dina personuppgifter i detta formulär hanteras av hotellet. Dina uppgifter får ej spridas vidare till tredje part utan ditt godkännande och får ej användas i annat syfte än att besvara din förfrågan antingen via telefon eller mail.

Jag godkänner villkoren:

Fält markerade med * är obligatoriska.